Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Rekisteröidy tästä!

Register here!

Liikuntatapahtuma

Tankotanssi, alkeet



Tiedot

Paikka
Ajankohta 5.3.2019 klo 20:15 - 21:15
Tyyppi Tanssillinen
Ohjaaja Tanssistudio Dream
Osallistujia 10 / 10
Lisätietoja Oletko aina halunnut tulla kokeilemaan tankotanssia, mutta et ole uskaltanut tai sinulla ei ole ollut siihen muutoin mahdollisuutta. Nyt sinulla olisi loistava tilaisuus tulla testaamaan tätä todella suosittua ja koukuttavaa lajia asiantuntevan ohjaajan opastuksella.

Tankotanssi on tanssi- ja liikuntamuoto, jossa käytetään lattiasta kattoon ulottuvaa tankoa. Tankotanssissa yhdistyvät kehonhallinta, kuntoilu ja tanssi. Laji kehittää varsinkin lihasvoimaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota. Sen lisäksi tankotanssi kohottaa itsetuntoa. Pole dance on maailmalla huippusuosittu liikuntamuoto.
Tankotanssi sopii kaikille perusterveille naisille ja miehille – ikään tai ruumiinrakenteeseen katsomatta. Aiempaa liikunta- tai tanssikokemusta ei tarvita.
Tankotanssin juuret juontavat sirkusmaailmaan, joissa se on näyttävä akrobatialaji.

Varusteet tunnilla:
Vesipullo, pikkupyyhe ja liikuntaan soveltuvat vaatteet. Esimerkiksi verkkarit ja T-paita sopivat tälle tunnille mainiosti. Jos haluatte tunnillanne kokeilla tangolle kiipeämistä kannattaa laittaa lyhyet shortsit pitkien housujen alle, muutoin pitkät housut ovat tunnille sopivin vaihtoehto. Jalkaan tarvitsette sisäliikuntatossut tai sukat, tunnille ei saa osallistua paljain jaloin tai ulkokengissä hygieniasyistä.

Tunnille ei voi osallistua, jos on tai on ollut raskaana 3 kuukauden sisään tunnin ajankohdasta

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 2 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!